ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Εξειδίκευση του αρχιτεκτονικού γραφείου T.SQUAREARCHITECTS είναι η δημιουργία  αρχιτεκτονικών εταιρικών ταυτοτήτων, που αναδεικνύουν την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας κάθε εταιρίας – brand. Με επιρροές από το μάρκετινγκ, η δημιουργία της αρχιτεκτονικής εταιρικής ταυτότητας συγκροτεί μια νέα προσέγγιση στην αρχιτεκτονική, η οποία βασίζεται στη μελέτη της συμπεριφοράς και των χαρακτηριστικών του εκάστοτε χρήστη κάθε χώρου. Η ανάδειξη της εταιρικής ταυτότητας κάθε brand επιτυγχάνεται μέσω ποικίλλων αρχιτεκτονικών χειρισμών δημιουργώντας στοιχεία που επαναλαμβάνονται και μπορούν να προσαρμόζονται σε κάθε διαφορετικό χώρο.

Το portfolio μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα καταστήματα Cookshop, Energiers, Melissa, Dada’s House κα. Τα αρχιτεκτονικά τολμήματα πέρασαν και στο εξωτερικό. Η αρχιτεκτονική εταιρική ταυτότητα για τα καταστήματα κοσμημάτων Oxette και Loisir εφαρμόστηκε στα franchise καταστήματα των εταιριών στο εξωτερικό.

Η αρχιτεκτονική εταιρική ταυτότητα που ξεχώρισε και βραβεύτηκε από τα Interior Design Awards 2020 με βραβείο “Bronze” στην κατηγορία καταστημάτων λιανικής πώλησης είναι το brand Cookshop.

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

COOKSHOP

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ

VERDE SHOWROOM

COOK-SHOP COSMOS

E-P STORE

BAKING POWER

ELENA JEWELLERY CONCEPTS

MELISSA

GIOTIS

DADA’S HOUSE Mediterranean Cosmos

ATTICA_MULTI KIDS STORE

DADA’S HOUSE

BAKERY 25

ENERGIERS FLORIDA STORE

ENERGIERS CONCEPT STORE