ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο T.SQUAREARCHITECTS παρέχει υπηρεσίες που αφορούν μελέτες ξενοδοχείων δίνοντας έμφαση στον σύγχρονο και καινοτόμο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Διαθέτουμε εμπειρία στις ανακαινίσεις υπαρχόντων ξενοδοχειακών μονάδων ή και υφιστάμενων κτιρίων μετατρέποντάς τα σε ξενοδοχεία και προσφέροντας υπηρεσίες ξενοδοχειακού τύπου με μια μοντέρνα σχεδιαστική αντίληψη.

Η αρχιτεκτονικές μελέτες του γραφείου μας επιχειρούν να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του τουριστικού καταλύματος και να το αναγάγουν σε εμπειρία και βίωμα του επισκέπτη συνδέοντάς τον με τον τόπο, την ιστορία και την κουλτούρα του. Η προσέγγιση είναι ολιστική και πραγματοποιείται τόσο σε επίπεδο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του εξωτερικού κελύφους  όσο και σε επίπεδο interior design.  Ο στόχος επιτυγχάνεται με τη δημιουργία ενός εναλλακτικού χώρου φιλοξενίας όπου ο επισκέπτης θα αισθάνεται ότι διαμένει σε φιλικό σπίτι, σε χαλαρή ατμόσφαιρα και όπου οι πολυτελείς υπηρεσίες προσφέρονται διακριτικά και ανεπιτήδευτα.

Στα σημαντικά project του γραφείου περιλαμβάνεται η ανακαίνιση ενός μεγάλου τμήματος του ξενοδοχείου Ekies all Senses Resort στη Βουρβουρού Χαλκιδικής και το φρέσκο Mosaic Bottle Hotel, στην Θεσσαλονίκη που μόλις λειτούργησε.

MYKONOS VILLAS

NOEMA PREMIUM STAY

SENSES VILLAS MYKONOS

ELEPHANT SUITES

OIKOTRUST STUDENT HOUSING